Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zwolle – “Ya, dat is iets Indisch…”

6 februari, 2022 @ 15:00 - 17:00

Na het overweldigende succes van de eerste reeks optredens gaat cabaretier Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indo-lovers, door het land met zijn langverwachte theatershow “Ya, dat is iets Indisch…”.

Ricky omschrijft zichzelf als een Nobele, Aardige, Keigave, Adembenemende, Lieve, Sensationele, Enerverende, Krachtige, Aantrekkelijke, Lekkere, Intelligente én Bescheiden Indo. Door middel van verhalen, muziek en niemand minder dan Tante Lien (Wieteke van Dort) zelf, zal Ricky zijn kijk op zijn Indisch-zijn laten horen aan eenieder die ‘gila’ (gek) genoeg is om te luisteren.

Daar waar Ricky bekend staat om zijn hoge grapgehalte zorgt Tante Lien voor afwisseling met een stukje nostalgie. De twee worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer).

Wie denkt dat de show alleen bestemd is voor Indische mensen komt bedrogen uit. Ook de ‘Belanda’ (Nederlander) is lovend over ’Ya, dat is iets Indisch…’. Ricky houdt de ‘Indo’ een spiegel voor, maar ook de harten van de autochtone Nederlander worden veroverd met zijn vlotte grappen. Naast verrassende dialogen met Wieteke zullen haar bekendste hits niet ontbreken. De muzikanten zorgen ervoor dat tevens muziekliefhebbers aan hun trekken komen met onder andere een medley van The Everly Brothers.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

Gegevens

Datum:
6 februari, 2022
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
Zwolle, 8011 ND
+ Google Maps
Telefoon:
0900 - 1435
Site:
https://zwolsetheaters.nl/programma