Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Steenwijk – “Ya, dat is iets Indisch…”

23 januari @ 14:00 - 16:00

€19,50

LET OP: DEZE VOORSTELLING IS VERPLAATST VAN 21 NOVEMBER 2021 NAAR 23 JANUARI 2022!

Na het overweldigende succes van de eerste reeks optredens gaat cabaretier Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indo-lovers, door het land met zijn langverwachte theatershow “Ya, dat is iets Indisch…”.

Ricky omschrijft zichzelf als een Nobele, Aardige, Keigave, Adembenemende, Lieve, Sensationele, Enerverende, Krachtige, Aantrekkelijke, Lekkere, Intelligente én Bescheiden Indo. Door middel van verhalen, muziek en niemand minder dan Tante Lien (Wieteke van Dort) zelf, zal Ricky zijn kijk op zijn Indisch-zijn laten horen aan eenieder die ‘gila’ (gek) genoeg is om te luisteren.

Daar waar Ricky bekend staat om zijn hoge grapgehalte zorgt Tante Lien voor afwisseling met een stukje nostalgie. De twee worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer).

Wie denkt dat de show alleen bestemd is voor Indische mensen komt bedrogen uit. Ook de ‘Belanda’ (Nederlander) is lovend over ’Ya, dat is iets Indisch…’. Ricky houdt de ‘Indo’ een spiegel voor, maar ook de harten van de autochtone Nederlander worden veroverd met zijn vlotte grappen. Naast verrassende dialogen met Wieteke zullen haar bekendste hits niet ontbreken.

TICKETS KOPEN >>>

Gegevens

Datum:
23 januari
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€19,50
Evenement Categorie:

Locatie

Rabo Theater de Meenthe
Stationsplein 1
Steenwijk, 8331 GM
+ Google Maps
Telefoon:
0521 - 514004
Bekijk de site van Locatie